Länkar

Länkar


Backe


Rossön


Strömsund


Matbutiker

Öppet dygnet runt


Öppet dygnet runt


Sjukvård

Öppettider

Läs omdömen!

Vården.se

Sveriges bästa vårdcentral 2018


ÅtervinningscentralStigar i Jansjö

Vi har ett varierande landskap med många vattendrag och mycket skogar. Vandra upp på berg, förbi sjöar, i djupa skogar och längs älven i våra förfäders fotspår.Golf

Banan är trevlig och välskött, belägen i skogsterräng med smala fairways, vilket gör att man måste prioritera precision före längd. Banan har nio greener med dubbla utslag 9/18 hål och har par 36/72.


Fiske


Vängelälven är en så kallad bifurkation, en förgrening mellan jämtländska Faxälven och ångermanländska Fjällsjöälven. Det finns bara en handfull bifurkationer i hela världen!

Vängelälven har egentligen allt man har rätt att förvänta sig av en riktig skogså. Fall, forsar, strömmar och sel. Harr- och öringfisket är mycket bra.Landsombergets slalombacke

Landsombergets skid- och fritidsanläggning ligger naturskönt vid Jansjöns strand, mellan Backe och Rossön. Liften/backen öppen från slutet av december-januari till påsk, om snötillgången tillåter. Köldgräns: -18 grader.

Med en fallhöjd på 211 meter, två nedfarter med längd 900 m (elbelyst) och 1200 m, är Landsomberget lämplig för såväl barnfamiljer och nybörjare som vana åkare och tävlingsgrupper i slalom. 


unsplash